Workshops

         Workshops & events

                                        

20. - 22. marts 2020 Yoga Games i DGI byen

Sted: CPH Conference, København

Vi har en stand, som du er velkommen til at komme forbi - og så underviser vi 2 gange i løbet af weekenden.

Lørdag 21/3 kl. 12-13

Søndag 22/3 kl. 13-14

Mere info følgerVi tager gerne ud og afholder

en workshop hos dig!

CrossYoga laver workshops af 1,5 til 7 timers varighed.

Er du interesseret i en CrossYoga workshop, så kontakt os endelig.

Type CrossYoga?

Vi laver alt lige fra blide stræk og meditation (CrossYoga slow) til mere intense timer med sved på panden (CrossYoga power). De to ting kan også kombineres sådan at man starter dagen med 'sved på panden', har et oplæg og afslutter workshoppen med en rolig CrossYoga slow.

Målgruppen kan være teenagere (fx konfirmander) eller ældre og alt der imellem.  Er der særlige hensyn, fx til dårlige rygge, knæ eller graviditet, tager vi høje for det.


Oplæg om krop, yoga, kristendom, meditation?

Afhængigt af længden på arrangementet er det oplagt også at inkludere et oplæg som for eksempel kan handle om 'Yoga filosofi og kristendom. Alternative temaer:' Krop og kristendom', 'Bøn og meditation'.


Det praktiske

Det kræver plads at være mange mennesker med en yogamåtte, så vær sikker på at der er plads. Det er vigtigt at der er ro i og omkring det lokale workshoppen afholdes i.

Vi kan typisk medbringe 15 måtter. Er der flere deltagere, skal du finde flere måtter... med mindre de fleste har deres egen.


Priser

Nogle af instruktører er selvstændige og andre har faste jobs. Vi vil typisk bede om et honorar for at komme ud. Alternativt arrangerer vi i fællesskaben en fair deltagerbetaling. Når du står for / hjælper med arrangementet skal du naturligvis ikke betale noget for at deltage!